کانون آموزش

بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور رشت

کانون آموزش

بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور رشت

مواضع انقلاب

جمعه, ۱۸ مرداد ۱۳۹۲، ۰۳:۳۷ ب.ظ

اهمیت و جلوه نظام اسلامی در ابعاد جهانی

من در زمان ریاست جمهورى، در کنفرانس غیر متعهّدها در زیمباوه شرکت کردم. کنفرانس غیر متعهّدها عمدتاً در اختیار چپ‌ها بود. البته دولتهاى متمایل به غرب و امریکا هم در آن‌جا بودند؛ اما کارگردان عمده، یکى رابرت موگابه و یدیگرى فیدل کاسترو بود - که اینها چپ بودند - بقیه رؤساى جمهورِ چپ دنیا هم که طرفدار شوروى بودند، حضور داشتند و عمده کارگردانى در دست اینها بود. من رفتم در آن‌جا سخنرانى کردم. سخنرانى من صددرصد ضدّ امریکایى و ضدّ استکبارى بود. حقایق انقلاب، حقایق کشور، جرایم امریکا، جرایم علیه ملت ایران، مسائل مربوط به جنگ تحمیلى و امثال اینها را گفتم. بعد با همان صراحت و شدّت، به تجاوز شوروى به افغانستان حمله کردم. اینها مبهوت مانده بودند! یکى از همان رؤساى جمهور چپ به من گفت، تنها غیر متعهّد در این کنفرانس، ایران است. ببینید؛ نظام اسلامى در ابعاد جهانى، این‌طور اهمیت و جلوه پیدا مى‌کند و حتّى دشمنانش مجبور مى‌شوند به آن احترام کنند.(بیانات در دیدار با جوانان اصفهان 12/8/1380)

 

علل حساسیت قدرت های استکباری نسبت به نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران

ما ملتى هستیم که اولًا در نقطه‏ى بسیار حساسى واقع شده‏ایم. اگر ما در غرب آفریقا و در یک گوشه‏ى دورافتاده‏ى دنیا بودیم و یا در مرکز دنیاى اسلام نبودیم، این‏قدر روى ما حساسیت نبود. ثانیاً از لحاظ امکانات طبیعى، ما یک سرزمین بسیار غنى هستیم. علاوه‏ى بر نفت و گاز- که حضور ایران تعیین‏کننده است و من در اجتماع مسئولان نظام، چند ماه قبل این را با آمار بیان کردم- ما امروز در اصلى‏ترین مواد فلزى دنیا، نسبت به سهم خودمان از جمعیت و وسعت دنیا، چند برابر بیشتر داریم. ما تقریباً یک‏صدم جمعیت دنیا و یک‏صدم سطح مسکون عالم را داریم؛ اما در آن چهار فلز اصلى، سهم ایرانى‏ها حدود سه درصد، چهار درصد، پنج درصد شده است؛ یعنى چند برابرِ سهم خودمان از جمعیت و وسعت دنیا. ما امکانات کشاورزى داریم؛ آب خوب داریم- البته مجموعه‏ى کشور، پُر آب نیست؛ اما در مناطقى سهم آب ما خیلى بالاست- بازار مصرف بزرگى داریم. امروز مصنوعات دنیا چشمشان به بازار مصرف است؛ ما در این زمینه یک بازار بزرگ هستیم؛ حدود هفتاد میلیون نفر جمعیت داریم. ما استعدادهاى درخشان داریم. این موقعیت، هر قدرتِ استثمارگرِ فزون‏طلبِ زیاده‏خواهى را در دنیا به خودش جذب مى‏کند.(بیانات در دیدار با جوانان همدان17/4/83)

جمهوری اسلامی ایران، یک گناه بزرگ و نابخشودنی دارد و آن این است که:

این نظامى که مردمى و متواضع و در خدمت اهداف مردم است، یک گناه بزرگ و نابخشودنى دارد و آن این است که تسلیم خواستهایى که تأمین‌کننده‌ى منافع قدرتهاى بزرگ در این منطقه است، نمى‌شود. این‌که مى‌گویم تسلیم منافع آنها نمى‌شود، حرفى است که آنها بصراحت آن را مى‌گویند. شما مى‌بینید که امریکا مثلاً در خلیج فارس یا در فلان نقطه، نیرو مستقر مى‌کند. اگر گفته شود چرا این کار را مى‌کنى؟ مى‌گوید منافع من در گرو این کار است! یعنى منافع او با چند هزار کیلومتر فاصله باید در خلیج فارس تأمین شود؛ ولو منافع کشورى که در همین منطقه زندگى مى‌کند، تأمین نشود! اینها در هر کشورى هر اقدامى مى‌کنند، به خاطر این است که آن منافعِ فرامرزى باید تأمین شود. جرم جمهورى اسلامى این است که برخلاف همه‌ى کشورهاى دنیا، زیر بار این منافع نمى‌رود و آنها را تأمین نمى‌کند. مى‌گوید مى‌خواهم منافع خودم را تأمین کنم؛ به منافع شما هم کارى ندارم. این‌که گفته مى‌شود جمهورى اسلامى سرِ جنگ دارد، این‌طور نیست؛ امریکا با ما وضع قابل جنگى ندارد؛ ما یک طور دیگریم، آنها یک طور دیگرند. ما بناى جنگیدن با امریکا را نداشتیم؛ هیچ وقت هم چنین چیزى را نگفتیم؛ ولى ما بناى تسلیم شدن نداریم و مى‌گوییم با هیچ قیمتى در مقابل شما تسلیم نمى‌شویم. این جرم جمهورى اسلامى است.(در جمع اصحاب فرهنگ و هنر1/5/1380)

 

موضع انقلاب اسلامی، موضع هجومی است،هجوم علیه نظام سلطه

جوانی که با معرفت درست اسلامی مجهز است، همت او این نیست که فقط شبهه ها را برطرف کند یعنی موضع دفاعی ندارد، موضع یک جوان آگاه دارای اعتماد به نفس، از لحاظ ابزار منطقی و فکری، موضع تهاجمی است.اوایل انقلاب وقتی بنده به دانشگاه می رفتم و پاسخ به سوالات می دادم و صحبت می کردم،یک نفر از جوان های وابسته به گروه های چپ از من پرسید : شما در مقابل فلان قضیه چه دفاعی دارید؟ گفتم بنده دفاعی ندارم، من هجومی دارم! انقلاب اسلامی در موضع دفاعی قرار ندارد. اگر ما موضع دفاعی داشتیم،تا حالا کارمان ساخته شده بود؛ موضع انقلاب اسلامی ،موضع هجومی است. هجوم علیه چه؟ علیه سیستم ظالمانه و ستمگرانه ای که امروز بر دنیای سیاست در سراسر عالم و بر زندگی واقعی مردم حاکم است؛ یعنی هجوم بر نظام سلطه. نظام سلطه، یعنی سیستمی که دو طرف بیشتر ندارد:سلطه گر و سلطه پذیر. یا باید کسی خود را به آن جا برساند که بتواند سلطه گری کند؛و الا باید سلطه پذیری کند و زیر بار سلطه برود.

انقلاب اسلامی، فریاد و نهیبی است علیه پنین نظام های ظالمانه ای در دنیا. علت این هم که نظام اسلامی و انقلاب اسلامی در چشم ها و کام های ملت ها شیرین بوده و همچنان هست، همین است. این هم که می بینید در دنیا سیاست های گوناگون با شیوه های مختلف مرتب روی جمهوری اسلامی فشار می آورند تا در قضایای گوناگون مثلا در قضیه فلسطین موضع نگیرند، بعضی ساده لوح ها خیال می کنند که مشکل فقط این است که جمهوری اسلامی در فلان قضیه موضع تندی دارد؛ لذا می گویند شما موضع تند نگیرید؛ در صورتی که مسئله این نیست. مسئله این است که مواضع اصولی جمهوری اسلامی، اصل سیاست های سلطه را در دنیا تهدید و ملت ها را امیدوار می کند.(در دیدار دانشجویان و دانش آموزان طرح ولایت17/5/1381)

 

مبارزه با استکبار جزو ذات این انقلاب است

مبارزه با استکبار که امروز هم مظهر استکبار،دولت و رژیم امریکا است جزو ذات این انقلاب و جزو کارها و خواسته های اصلی و اساسی این ملت است. اگر این ملت مبارزه ی با استکبار را رها کند، معنایش این است که به دخالت بیگانه، به ذلت پذیری و به وضعیت بسیار تهدید آمیز قبل از انقلاب تن بدهد. همه ی آحاد ملت، این احساس و این درک را از مسئله ی مبارزه با استکبار دارند.(دیدار با دانشجویان 12/8/78)

  • کانون آموزش بسیج دانشجویی پیام‌نور رشت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.